Crostini Cu Filet De Porc Condimentat

Crostini Cu Filet De Porc Condimentat
Reteta condimentat muschiulet de porc Crostini ar putea satisface pofta mediteranean în jurul valorii de 1 oră și 10 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 207 calorii. Această rețetă servește 36 și costă 70 de cenți pe porție. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei de usturoi, brânză, frunze de maghiran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Crostini Cu Filet De Porc Condimentat, Muschiulet De Porc Crostini, și Crostini de filet de porc cu varză roșie dulce-acrișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă sare condimentată, piper usturoi, maghiran și salvie într-un castron mic. Frecați amestecul peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
MaghiranMaghiran
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați carnea de porc într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute sau până când termometrul citește 68°. acoperiți carnea de porc cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 până la 15 minute până când termometrul citește160.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
5
Între timp, reduceți temperatura cuptorului la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Așezați feliile de pâine într-o tigaie cu jeleu uns, 15 1/2x10 1/2x1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți aproximativ 5 minute sau până când sunt crocante; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Tăiați carnea de porc fierbinte în felii foarte subțiri (sau carne de porc rece, dacă doriți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
9
Întindeți fiecare felie de pâine cu aproximativ 1/4 linguriță de muștar. Completați fiecare cu o felie subțire de carne de porc, 1 linguriță de chutney, aproximativ 1/2 linguriță de brânză și frunze de maghiran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MuștarMuștar
BrânzăBrânză
PâinePâine
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alma De Los Andes Reserva Malbec. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Strugurii selectați din Agrelo și Valea Uco sunt tratați cu macerare lungă și 12 luni de tratament cu stejar pentru a produce acest Malbec delicios, intens fructat, care prezintă note de afine și boysenberry cu o notă de mineralitate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții36
Scor De Sănătate8
Revista