Crostini Cu Filet De Porc Condimentat
Reteta condimentat muschiulet de porc Crostini ar putea satisface pofta mediteranean în jurul valorii de 1 oră și 10 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 207 calorii. Această rețetă servește 36 și costă 70 de cenți pe porție. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei de usturoi, brânză, frunze de maghiran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Crostini Cu Filet De Porc Condimentat, Muschiulet De Porc Crostini, și Crostini de filet de porc cu varză roșie dulce-acrișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Se amestecă sare condimentată, piper usturoi, maghiran și salvie într-un castron mic. Frecați amestecul peste carnea de porc.
Așezați carnea de porc într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a cărnii de porc.
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute sau până când termometrul citește 68°. acoperiți carnea de porc cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 până la 15 minute până când termometrul citește160.
Între timp, reduceți temperatura cuptorului la 191°.
Așezați feliile de pâine într-o tigaie cu jeleu uns, 15 1/2x10 1/2x1 inch.
Coaceți aproximativ 5 minute sau până când sunt crocante; rece.
Tăiați carnea de porc fierbinte în felii foarte subțiri (sau carne de porc rece, dacă doriți).
Întindeți fiecare felie de pâine cu aproximativ 1/4 linguriță de muștar. Completați fiecare cu o felie subțire de carne de porc, 1 linguriță de chutney, aproximativ 1/2 linguriță de brânză și frunze de maghiran.