Crostini Cu Brânză Bleu Cu Sirop Sancerre Și Salată Piperată
Crostini cu brânză Bleu cu sirop Sancerre și salată piperată este o rețetă mediteraneană care servește 4. Acest hor d ' oeuvre are 539 calorii, 16g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți suc de lămâie, sare și piper kosher, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Crostini Cu Brânză Bleu Și Salată De Fructe Prăjite De Toamnă, crostini cu brânză de capră, roșii prăjite lent și sirop balsamic, și Folie De Salată Deli (Lite-Bleu).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Puneți o tigaie sau o piatră de pizza în cuptor pentru a o încălzi și ea.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, Decojiți
3
Combinați Sancerre, miere și suc de lămâie într-o cratiță și puneți-le la foc mediu-mic. Se fierbe ușor, învârtind oala în jur, până când vinul este siropos și acoperă spatele unei linguri, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sancerre
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoi
4
Ungeți ambele părți ale fiecărei felii de pâine. Puneți o bucată frumoasă de brânză bleu deasupra feliilor de baghetă și aranjați-le pe tigaia fierbinte sau pe piatră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Baguette
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți timp de 5 minute până când brânza se topește și pâinea prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Puneți salata într-un bol de amestecare și aruncați cu uleiul de măsline, sarea și piperul. Îngrămădiți verdeața pe un platou de servire cu crostini de brânză bleu în jurul său.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Crostini
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Verzii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
7
Stropiți siropul de vin peste crostini și verdeață și presărați cu nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Crostini în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vin spumant, Chianti și Verdicchio. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ruinart Brut ros Euro ( jumătate de sticlă). Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele sunt de la premiers crus vineyards. Strugurii din podgoriile din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) sunt alăturate de struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C. Crante de Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune CRU-uri premiers.