Crostini Alla Romana
Crostini Alla Romana ar putea fi doar aperitivul pe care îl cauți. Această rețetă servește 6 și costă 11,49 USD per porție. O porție conține 2456 de calorii, 97 g de proteine și 40 g de grăsimi. Această rețetă este pe placul a 27 de bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și luați frunze de salvie, unt, pâine ciabatta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu un scor de lingură de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Crostini Alla Romana, Gnocchi Alla Romana și Manicotti Alla Romana.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Asezati feliile de ciabatta pe o tava tapetata cu pergament.
Coaceți până devine crocant și auriu pe margini, aproximativ 8 minute.
Scoateți pâinea din cuptor.
Asezam feliile de prosciutto si mozzarella pe toast crostini si dam la cuptor pentru a topi branza, inca 8 minute.
Între timp, combinați untul și frunzele de salvie într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti pana cand untul este topit si incepe sa se rumeneasca pe pete si frunzele de salvie sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Scoateți foaia de copt din cuptor.
Transferați crostini pe o farfurie de servire.
Stropiți crostini cu unt de salvie și serviți imediat.
Vin recomandat: Vin Spumant, Chianti, Verdicchio, Trandafir Spumant, Trebbiano
Crostini funcționează foarte bine cu vinul spumant, Chianti și Verdicchio. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Extra Dry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.