Crostata Rustică De Mere
Nevoie de o desert vegetarian? Crostata rustică de mere ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 240 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scorțișoară măcinată, făină, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Plăcintă Rustică Cu Mere Crostata, Măr Rustic Crostata Daneză, și Crostata Rustică Cu Fructe De Pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, făina de porumb, zahărul granulat, praful de copt și sarea într-un robot de bucătărie; pulsează de 4 ori sau până se omogenizează.
Adăugați unt; puls 10 secunde sau până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Cu procesorul pornit, turnați încet apă cu gheață prin jgheabul alimentar, procesând doar până la amestecare (nu lăsați aluatul să formeze o bilă).
Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic; capac. Se răcește timp de 15 minute. Suprapuneți ușor 2 foi de folie de plastic pe o suprafață abia umedă. Desfaceți aluatul răcit și puneți-l pe folie de plastic. Acoperiți aluatul cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă. Cu un sucitor, rulați aluatul într-un cerc de 11 inci.
Îndepărtați foile superioare de folie de plastic; așezați aluatul, folie de plastic cu fața în sus, pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Îndepărtați folia de plastic.
Pentru a pregăti umplutura, combinați merele, zahărul, scorțișoara și sarea. Aranjați în centrul aluatului, lăsând o margine de 2 inci. Îndoiți marginile aluatului spre centru, apăsând ușor pentru a sigila (aluatul va acoperi doar parțial amestecul de mere). Presărați uniform 1 linguriță de unt tocat peste fructele expuse.
Combinați apa și gălbenușul de ou; periați marginile aluatului.
Presărați zahăr turbinado peste amestecul de mere și aluat, dacă doriți.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când crusta se rumeneste.
Se servește cald sau la temperatura camerei.