Crostata Rustică Cu Fructe De Pădure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Rustic Berry Crostatan. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 126 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ou, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Crostata rustică de piersici și fructe de pădure, Plăcintă Rustică Cu Mere Crostata, și Crostata Rustică De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare.
Se amestecă în 1 cană de unt rece cu un blender de patiserie sau două furculițe până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Bateți împreună gălbenușul de ou și 3 linguri de lapte; se toarnă în amestecul de făină, amestecând doar până când aluatul începe să formeze o bilă. Apăsați împreună cu mâinile ușor făinoase și formați-vă într-o rundă plată. Se acoperă cu folie de plastic; se pune la frigider cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați afine, zmeură, 1/3 cană de zahăr și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare.
Scoateți aluatul din frigider; împărțiți uniform în 8 bucăți.
Rulați fiecare bucată pe o suprafață ușor făinată în runde de aproximativ 6 inci; așezați pe 2 foi mari de copt ușor unse. Scoateți 1/4 cană amestec de fructe de pădure în centrul fiecărei runde; acoperiți fiecare cu unt. Îndoiți aproximativ 1 inch de aluat peste fructe până la capăt pentru a forma o jantă.
Combinați oul și laptele; periați în afara fiecărei tarte cu spălarea ouălor.
Presărați tarte cu aproximativ 1 până la 2 linguri de zahăr.
Coaceți la 375 timp de 40 până la 45 de minute sau până se rumenesc, rotind foaia de copt la jumătatea coacerii.
Lăsați să se răcească pe tigaie 5 minute.
Scoateți-l pe un suport de sârmă; lasa sa se raceasca.
Se servește cu frișcă ușor îndulcită sau înghețată de vanilie.