Croissant și somon mic dejun caserola este un pescatarian felul principal. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 257 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Un amestec de brânză Monterey jack, brânză mozzarella, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până cornuri ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine de caise cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Rețete similare includ Croissant & somon (sau șuncă) mic dejun Caserola, Mic dejun de vacanță: caserola de mic dejun Croissant cu șuncă și brânză, și Croissant Mic Dejun Caserola.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți și amestecați ceapa și usturoiul până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți din căldură. Într-un castron, bateți ouăle cu laptele până se spumează și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați bucățile rupte de fund de croissant într-un vas de copt antiaderent de 9x13 inci într-un strat uniform. Topiți bucățile de croissant cu ceapa gătită și usturoiul într-un strat, urmate de straturi de ceapă verde, somon afumat, brânză Monterey Jack, brânză elvețiană, brânză mozzarella și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Somon Afumat
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Croissant
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Se toarnă amestecul de ouă uniform peste caserolă și se presară sare și piper negru. Aranjați vârfurile cornurilor peste caserolă, apăsându-le în amestecul de ouă pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Croissant
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
6
Coaceți caserola în cuptorul preîncălzit până când blaturile de croissant se rumenesc și ouăle sunt așezate, aproximativ 50 de minute.