Crispy Buttermilk Cuptor-Pui Prăjit (Makeover)
Crispy Buttermilk Cuptor-Fried Chicken (Makeover) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 668 calorii, 53G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână condimente de pasăre, lapte de unt, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crispy Buttermilk Cuptor-Pui Prăjit (Makeover), Pui De Lapte Prăjit La Cuptor Crocant, și Crispy Sriracha zară cuptor Pui prăjit + VIDEO pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.linie tigaie de 13x9 inci cu folie; pulverizați folie cu spray de gătit.
Așezați cerealele în punga de plastic pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și zdrobiți cu sucitorul sau ciocanul de carne. Într-un vas superficial, amestecați cerealele zdrobite, făina, praful de usturoi, praful de ceapă, condimentele de pasăre, piperul negru, boia de ardei, sarea și piperul roșu măcinat.
Într-un alt vas superficial, puneți puiul.
Se toarnă zară peste bucățile de pui, întorcându-se pentru a acoperi toate părțile.
Scoateți bucățile de pui, pe rând, din zară, apoi înmuiați-le în amestec de cereale, întorcându-se pentru a acoperi complet; scuturați excesul.
Așezați bucățile de pui, părțile osoase în jos, în tigaie. Pulverizați partea superioară a puiului cu spray de gătit.
Coaceți descoperit 50 până la 60 de minute sau până când sucul de pui este limpede atunci când cea mai groasă bucată este tăiată la os (170F pentru sâni; 82° pentru coapse și tobe).