Crisp Cacao-Pecan Cookie-Uri
Crisp cacao-Pecan cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 219 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați lapte, zahăr, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Slab Cacao Crisp Cereale, Inel De Cacao Pecan, și Cocoa Pecan Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și 1/2 linguriță de sare (generoasă) într-un castron mediu. Se amestecă untul și următoarele 5 ingrediente într-un alt castron mediu până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină, apoi nucile. Acoperiți și răciți până când este suficient de ferm pentru a scoate, cel puțin 4 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Poziționați 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 325 F. Linia 3 foi mari de copt cu pergament. Măsurați aluatul de 2 linguri de nivel; rulați între palme în bilă.
Așezați pe foaia pregătită. Folosind degetele, întindeți aluatul pe discul cu diametrul de 3 inci. Repetați cu aluatul rămas, distanțându-vă la 5 inci.
Coaceți cookie-urile 8 minute; foi inverse.
Coaceți cookie-urile până când sunt plate și încep să se întunece în jurul marginilor, aproximativ 10 minute.
Transferați cookie-urile pe pergament în raft (cookie-urile vor fi clare pe măsură ce se răcesc). Faceți înainte: se poate face cu 4 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Așezați raftul în interiorul foii de copt cu margini.
Așezați chipsurile de ciocolată într - un castron mic pentru microunde.
Încălziți chipsurile în cuptorul cu microunde la intervale de 15 secunde până se omogenizează, amestecând ocazional.
Puneți cookie-urile pe raft.
Stropiți ciocolată topită peste fursecuri.
Lăsați să stea până când ciocolata se stabilește, aproximativ 30 de minute.