Creveții săracului
Creveții săracului ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 6 porții cu 318 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Dacă aveți ton, țelină, paste de scoici și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sufletul omului sărac, Iepurele omului sărac, și Lasagna omului sărac.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați macaroane de coajă și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; scurgeți și clătiți cu apă rece.
Într-un castron mediu, amestecați împreună tonul, țelina, ardeiul gras verde, ceapa și pansamentul cremos pentru salată.
Umpleți macaroanele de coajă cu amestecul de ton.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas aproape concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, arată maturitatea și rotunjimea bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.