Creveți și șuncă ouă Deviled
Reteta creveți și șuncă ouă Deviled este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un mare fără gluten și prietenos cu FODMAP opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 16 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 67 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână piper cayenne măcinat, pătrunjel, condimente cu fructe de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Creveți și șuncă ouă Deviled, Bacon Iubește Creveți Ouă Deviled, și Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea în apă fierbinte timp de 15 minute.
Scoateți ouăle din apa fierbinte, răciți-le sub apă curentă rece și curățați-le.
Așezați slănina într-o tigaie mare; gatiti la foc mediu-mare, intorcand ocazional, pana se rumeneste uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie; zdrobiți slănina când este suficient de rece pentru a o manipula.
Tăiați fiecare ou pe jumătate pe lungime; așezați jumătate din gălbenușurile de ou într-un castron, rezervând gălbenușurile rămase pentru o altă utilizare. Puneți gălbenușurile cu o furculiță; se amestecă fulgi de cartofi, maioneză, arpagic, muștar Dijon, condimente de fructe de mare, piper negru și piper roșu până se omogenizează. Se amestecă creveții, pătrunjelul și coriandrul în amestecul de gălbenușuri.
Aranjați albușurile tăiate cu fața în sus pe un platou de servire. Lingură aproximativ 1 lingură rotunjită amestec de gălbenuș în fiecare jumătate de albus de ou; se presară cu slănină mărunțită.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.