Se usucă crustaceele și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
2
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi amestecați vinetele cu sare și piper până se rumenesc pe ambele părți și fierte (adăugați 1 1/2 linguri mai mult ulei dacă vinetele se lipesc de tigaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Crustacee
3
Transferați vinetele pe o farfurie așa cum sunt fierte și păstrați-le calde, acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați 2 linguri de ulei în tigaie și prăjiți creveții și scoicile în loturi, fără aglomerare, până când sunt fierte, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
5
Se transferă pe farfurie și se menține cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați apă, sos de soia, zahăr și pastă de chile în tigaie și fierbeți, amestecând, până se reduce la jumătate. Se amestecă sucul de lămâie.
7
Serviți crustacee și vinete cu sos, verdeață de scallion, coriandru și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Avocado Hass Ușor Piure
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Nota bucătarilor
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Crustacee
3 Linguri De Ulei Vegetal
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1
•Eggplant is a sponge for oil. Don't add more oil, even if skillet looks dry, unless eggplant sticks.