Se usucă crustaceele și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
2
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi amestecați vinetele cu sare și piper până se rumenesc pe ambele părți și fierte (adăugați 1 1/2 linguri mai mult ulei dacă vinetele se lipesc de tigaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Crustacee
3
Transferați vinetele pe o farfurie așa cum sunt fierte și păstrați-le calde, acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați 2 linguri de ulei în tigaie și prăjiți creveții și scoicile în loturi, fără aglomerare, până când sunt fierte, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
5
Se transferă pe farfurie și se menține cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați apă, sos de soia, zahăr și pastă de chile în tigaie și fierbeți, amestecând, până se reduce la jumătate. Se amestecă sucul de lămâie.
7
Serviți crustacee și vinete cu sos, verdeață de scallion, coriandru și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Avocado Hass Ușor Piure
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Nota bucătarilor
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Crustacee
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1
•Eggplant is a sponge for oil. Don't add more oil, even if skillet looks dry, unless eggplant sticks.