Creveți și mărar ouă Deviled
Creveți și mărar Deviled Ouă ar putea fi o reteta buna pentru a extinde colecția hor d ' oeuvre. Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian servește 12 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 75 calorii. Dacă aveți muștar, sos de piper, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă devilate cu mărar, Ouă de mărar și lămâie, și Dill-icious Ouă Deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță medie și acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fierbere și îndepărtați imediat de pe foc. Acoperiți și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Scoateți din apă fierbinte, răciți și coajați.
Feliați ouăle pe jumătate pe lungime.
Scoateți gălbenușurile. Puneți deoparte albii.
Într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile de ou cu o furculiță.
Se amestecă împreună cu maioneză, creveți, ceapă verde, buruieni proaspete de mărar, suc de lămâie, muștar preparat în stil Dijon, sos de ardei iute și piper negru măcinat.
Se toarna aproximativ 1 lingura amestec de galbenus de ou in fiecare albus de ou.
Garnisiți cu buruieni proaspete de mărar. Se răcește la frigider până la servire.