Creveți și legume stil Cajun
Creveți și legume stil Cajun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 368 calorii, 39G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $ 4.3 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de căței de usturoi, creveți, condimente creole fără sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării Creole. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Creveți și crupe în stil Cajun, Creveți și mămăligă în stil Cajun, și Grătar inspirat Cajun cu legume de vară, creveți, cârnați și somn.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul, ardeiul gras și ceapa; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă făina și condimentul creol; gatiti 1 minut, amestecand constant. Reduceți căldura la mediu; adăugați creveți, bulion și sos fierbinte. Se fierbe, neacoperit, 5 minute sau până când amestecul de creveți se îngroașă, amestecând ocazional.
Se servește peste orez fiert fierbinte.
Se presară cu pătrunjel înainte de servire, dacă se dorește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.