Creveți îmbibați cu vodcă cu sos de cocktail Bloody Mary

Creveți îmbibați cu vodcă cu sos de cocktail Bloody Mary
Creveți îmbibat cu vodcă cu sos de cocktail Bloody Mary este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 13 porții. O porție conține 140 de calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți hrean, piper, sos fierbinte similar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Creveți Pocați cu vodcă cu sos de cocktail Bloody Mary, Cocktail De Creveți Bloody Mary, și Sos De Cocktail Bloody Mary pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții13
Scor De Sănătate14
Revista