Creveți umpluți cu carne de vânat în folie de slănină
Venison umplute creveți în Bacon Wrap este un fără gluten, fără lactate și primar hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,14 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 8 fani. Dacă aveți la îndemână slănină, sare și piper, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Înveliș de creveți înnegrit cu slănină BBQ și Cajun Remoulade, Creveți Înveliți Cu Slănină Umplută Cu Crab, și Grill-ul: bacon-învelite, ardei iute și creveți umplute cu brânză.
Instrucțiuni
Combinați vânatul, carnea de porc, busuiocul, pătrunjelul, usturoiul, șalotele, ouăle și sarea și piperul și amestecați bine.
Faceți o incizie de-a lungul spatelui fiecărui creveți și chestii cu amestec de porc. Asigurați-vă prin înfășurarea jumătății de slănină în jurul fiecărui creveți. Se fierbe până când umplutura de carne este gătită și slănina este maro aurie, având grijă să evitați supraîncărcarea creveților.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa