Creveți satiates cu fistic condimentat Chutney
O porție conține 18 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 65. Mergeți la magazin și ridicați fistic natural, usturoi, iaurt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Burgeri Marocani de miel condimentat cu chutney de caise-piper + Pesto feta cu fistic, Chutney de smochine și fistic, și Salată De Pui Și Fistic Chutney pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Creveți fluture tăind aproape, dar nu până la capăt, prin spate. Aruncați cu usturoi, ulei și suc de lămâie. Se condimentează cu sare. Marinat, răcit, 1 oră.
Scurgeți iaurtul într-o sită cu ochiuri fine așezată peste un castron, răcit, 1 oră. Gatiti coriandrul si chimenul in ulei intr-o tigaie mica la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand sunt parfumate. Tăiați grosolan ardeii iute, apoi purificați-le într-un blender cu iaurt scurs, amestec de coriandru și coriandru până se omogenizează. Se amestecă sucul de lămâie, fisticul și sarea după gust.
Apăsați ușor 1 creveți deschis și filetați longitudinal pe o frigăruie lângă capătul ascuțit. Repetați cu creveții și frigăruile rămase.
Aranjați saturații sat într-un rând pe 1 latură lungă a unei tigaie pentru pui, astfel încât capetele tocite ale frigăruilor să fie îndreptate spre mijlocul tigaiei. Acoperiți porțiunile expuse de frigarui cu o foaie de folie (nu acoperiți creveții). Aranjați un alt rând de sat-uri peste folie. Continuați să adăugați rânduri de saturatori sat și straturi de folie până când tigaia este plină, asigurându-vă că capetele expuse ale ultimului rând de izolatori sat sunt acoperite cu folie.
Se fierbe până când creveții sunt doar fierți, 3 până la 4 minute.
Serviți saturații sat cu chutney pentru scufundare.
* Puteți să marinați creveții și să faceți chutney cu 1 zi înainte și să vă răcoriți, acoperit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris