Creveți Saganaki (Greacă )
Creveți Saganaki (greacă ) necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 477 calorii, 33g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Pentru $ 4.94 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă de la Toateretete are 12 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați vin, creveți, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Saganaki de mei grecesc cu creveți și ouzo, Creveți Saganaki, și Creveți Saganaki.
Instrucțiuni
Aduceți aproximativ 2 centimetri de apă la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați creveții, apa ar trebui să le acopere. Se fierbe timp de 5 minute, apoi se scurge, rezervând lichidul și se lasă deoparte.
Încălziți aproximativ 2 linguri de ulei într-o cratiță.
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa este moale.
Se amestecă pătrunjelul, vinul, roșiile, praful de usturoi și uleiul de măsline rămas. Se fierbe, amestecând ocazional, timp de aproximativ 30 de minute sau până când sosul se îngroașă.
În timp ce sosul fierbe, creveții ar fi trebuit să devină suficient de răcoroși pentru a se descurca. Mai întâi scoateți picioarele ciupindu-le, apoi scoateți cojile, lăsând capul și coada pornite.
Când sosul este îngroșat, amestecați stocul de creveți și creveții. Aduceți la foc mic și gătiți timp de aproximativ 5 minute.
Adăugați brânza feta și scoateți-o de pe foc.
Lăsați să stea până când brânza începe să se topească.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.