Creveți prăjiți, porumb și ramen de slănină

Creveți prăjiți, porumb și ramen de slănină
Creveți prăjiți, porumb și Bacon Ramen ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 801 calorii, 42G de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $ 6.27 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Cap la magazin și ridica taitei ramen, nori, de piese kombu, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Todd Bacon și creveți Ramen se amestecă prăji, Tacos creveți Cilantro Lime cu slaw de porumb prăjită și prăjită Jalapeno crema, și Creveți cremoși cu slănină și porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați kombu cu 6 căni de apă rece într-un vas mediu și aduceți încet la foc mic la foc mediu, aproximativ 10 minute; nu fierbeți sau kombu va deveni amar. La fel cum apa ajunge la foc mic, îndepărtați și aruncați kombu și adăugați fulgii de bonito.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De BonitoFulgi De Bonito
KombuKombu
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se încălzește la doar timid de fierbere, se scoate de pe foc și se lasă deoparte să se absoarbă câteva minute. Se strecoară într-un bol și se aruncă fulgii de bonito.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De BonitoFulgi De Bonito
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Pentru bulionul ramen: ștergeți oala, adăugați uleiul și puneți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Taitei RamenTaitei Ramen
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați cojile de creveți rezervate și albii de scallion. Gătiti, amestecând, până când cojile se rumenesc peste tot, 4 până la 5 minute; cojile ar trebui să scoată un sunet trosnit în timp ce se prăjesc și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5
Adăugați dashi și shiitakes și aduceți la foc mic. Gatiti timp de 30 de minute, apoi strecurati bulionul, rezervand shiitakes. Întoarceți bulionul în oală, amestecați condimentul mirin și fructe de mare și puneți-l la foc mic până când este gata de servit. Ar trebui să aveți aproximativ 3 căni de bulion. Se taie și se taie rahaturile și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
DashiDashi
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Aduceți o oală mare cu apă la fiert la foc mare și gătiți tăiței ramen conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei RamenTaitei Ramen
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Scurgeți și clătiți tăiței cu apă rece pentru a îndepărta amidonul de suprafață și a opri gătitul. Se lasă să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
AmidonAmidon
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
8
Gătiti slănina într-o tigaie mare la foc mediu până când este crocantă, aproximativ 5 minute, apoi transferați pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Se toarnă jumătate din grăsimea de slănină din tigaie într-un recipient mic pentru a economisi pentru prăjirea tăiței. Ridicați focul la mediu-înalt, adăugați creveții și porumbul în grăsimea de slănină rămasă în tigaie și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Se sotează până când creveții sunt fierți, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
11
Scoateți creveții și porumbul pe o farfurie, apoi adăugați grăsimea de slănină rezervată în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Lăsați tigaia să se încălzească bine înainte de a adăuga tăiței ramen. Gatiti, amestecand minim, pana cand taiteii sunt crocanti si carbonizati pe alocuri, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei RamenTaitei Ramen
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Împărțiți tăiței între patru boluri. Se acoperă cu creveți, porumb, slănină, shiitakes feliate, verdeață de scallion și nori mărunțiți. Polonic ramen bulion în boluri și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Taitei RamenTaitei Ramen
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
NoriNori
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
PolonicPolonic

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Jolie-Laide Glen Oaks Vineyard Pinot Gris. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Jolie-Laide Glen Oaks Vineyard Pinot Gris
Jolie-Laide Glen Oaks Vineyard Pinot Gris
Provenind din vechea podgorie istorică Glen Oaks Ranch, care face acum parte din Sonoma Land Trust. Cu solurile sale aluvionare stâncoase adânci, aceasta găzduiește în mare parte Cabernet de viță de vie veche, dar Pinot Gris a fost ales aproape ca un fel de protecție împotriva înghețului, deoarece se poate ocupa de fundul rece al dealului rulant. Pinot Gris prosperă aici în mini-climatul său, situându-se lângă un pârâu șerpuit în solurile sale pietroase, argiloase.Ales devreme pentru a păstra aciditatea și zdrobit de picior pentru o zi 3 întreg cluster rece macerat, care adaugă textura fenolică în timp ce de creditare o frumoasă culoare de șampanie-cum ar fi rosocartou. Toate fermentează sălbatic într-o combinație de stejar inoxidabil și neutru, apoi îmbătrânesc toate în barrique neutru.Parfumat sălbatic de pepene charentias, fructe de piatră, bergamotă și frunze de tei de kaffir. Acest lucru nu este bunica ta Pinot Grigio....
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista