Creveți prăjiți cu portocale, rucola și tarhon

Creveții prăjiți cu portocale, rucola și tarhon sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 429 calorii, 50g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $6.08 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți oțet de vin alb, portocale, creveți jumbo și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Bruschetta cu creveți, tarhon și Rucola, Ciabatta prăjită cu creveți, tarhon și Rucola, și Fusilli cu creveți, portocale și Rucola (vară).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Radeți fin coaja de 1 portocală. Folosind un cuțit ascuțit, curățați ambele portocale, îndepărtând toată miezul alb amar. Tăiați subțire portocalele în cruce; pune deoparte. Într-un castron mare, aruncați creveții cu 2 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de tarhon și sare, piper și usturoi.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor.
Adăugați creveții într-un singur strat și gătiți la foc moderat, amestecând, timp de 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc.
Prăjiți creveții la cuptor timp de 2 minute. Folosind clești, întoarceți creveții și adăugați sucul de portocale și coaja. Prăjiți încă 1 până la 2 minute sau până când creveții sunt opaci pe tot parcursul.
Între timp, într-un castron mare, bateți oțetul în restul de 2 linguri de ulei.
Bateți sucurile din creveți.
Adăugați rucola și aruncați; transferați salata în farfurii. Aranjați creveții, portocalele și ceapa pe salate, garnisiți cu tarhonul rămas și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.