Creveții prăjiți cu Curry cu Chutney și iaurt sunt un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 222 calorii, 36g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de pene de var, creveți, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma piersica, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Piersici ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Creveți de nucă de cocos-Curry cu maioneză Chutney, Couscous curry cu legume prăjite, Chutney de piersici și iaurt de coriandru, și Salată de fasole cu creveți și iaurt Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mediu, amestecați chutney-ul de mango sau piersică cu coriandru și busuioc. Într-un castron mic, amestecați jumătate din chutney-ul cu ierburi în iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți o foaie mare de copt cu margini în cuptor timp de 5 minute. Într-un castron mare, aruncați creveții cu uleiul de măsline, pudra de curry, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Întindeți creveții pe foaia de copt încălzită și prăjiți în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 5 minute, sau până la roz și ondulat. Aruncați creveții cu chutney-ul cu ierburi rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se transferă în farfurii și se servește cu sosul de chutney-iaurt și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.