Creveți picante în sos de smântână

Creveți picante în sos de smântână
Creveți picant în sos de smântână necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.82 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 744 calorii, 32g de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de pudră de chili, smântână grea, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline extra virgin ai putea urma acest curs principal cu Peach Crisp: crocant sănătos pentru micul dejun ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Toateretete are 17 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Paste de creveți cu sos picant de cremă de roșii, Quesadillas picant de creveți la grătar cu sos de cremă de avocado afumat, și Tacos picant de creveți cu salsa de Avocado și sos de Cilantro cu smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ardeii habanero și usturoiul și prăjiți câteva minute pentru a elibera aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
ArdeiArdei
UsturoiUsturoi
3
Adăugați creveți și gătiți amestecând constant până la roz, aproximativ 5 minute. Condimentează cu pudră de chili, sare și piper, amestecând pentru a acoperi uniform creveții. Se amestecă crema și se gătește la foc mic până se încălzește, dar nu se lasă să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De ChiliPraf De Chili
CrevețiCreveți
CremăCremă
4
Se servește fierbinte cu felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Ostertag Les Jardins Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Certificat biodinamic și practicant din 1998, Domaine deține 35,5 acri de podgorii în peste 88 de parcele separate răspândite în satele Epfig, Nothalten, Itterswiller, Ribeauvill XV și alb XV. Strugurii sunt recoltați manual, presați ușor și fermentați cu drojdii indigene până se usucă complet. Vinul este apoi îmbătrânit, sur lie, în butoaie vechi de stejar de 228 L, timp de 9 luni.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista