Creveți picante cu sos Bang Bang

Creveți picante cu sos Bang Bang
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții picante cu sos Bang Bang. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 471 calorii, 26g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. un amestec de frunze de salată română, pungă de cuptor, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 77%. Încercați Creveți picante cu sos Bang Bang, Low Carb Bang Bang creveți cu Slaw asiatice (fără Gluten), și Copycat Cheesecake Factory Bang Bang pui și creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți la 350 buc.F.
2
Așezați punga de cuptor Reynolds Circulatory în tigaie de 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ulei de măsline, suc de lămâie, sos Worcestershire, făină, condimente de fructe de mare și usturoi tocat în punga cuptorului. Strângeți ușor de mai multe ori pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați creveți în punga cuptorului; întoarceți punga de mai multe ori pentru a acoperi creveții cu sos. Aranjați creveții într-un strat uniform. Închideți geanta cu cravată din nailon. La frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Faceți sos Bang Bang în timp ce creveții se marinează: amestecați maioneza, sosul dulce de chili și sosul fierbinte de chili într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Chili DulceSos De Chili Dulce
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Scoateți creveții din frigider. Tăiați șase fante de 1/2 inch în partea de sus a sacului. Puneți capetele pungii în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți 10 minute sau până când creveții devin roz și sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Așezați salata verde pe farfurii de aperitiv. Se taie cu grijă sac deschis; lingura creveți peste salata verde. Se acoperă cu chipsuri de cartofi zdrobite; stropiți cu sos Bang Bang.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Garnisiți cu ceapă verde, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.
DificultateNormal
Gata În13 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista