Creveți Picant Aburit
Creveți picant aburit necesită în jurul valorii de 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru $6.58 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 584 calorii, 36g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de condimente Old bay, sos de cocktail, creveți tigru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Creveți Aburiți Cu Ulei De Usturoi, Sake-creveți aburit, și Creveți Cajun Aburit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, aduceți 1 litru de apă la fierbere.
Așezați creveții într-un coș cu aburi și așezați deasupra oalei; acoperi. Nu scufundați creveții.
Scoateți puțină apă dacă este necesar. Condimentați creveții cu condimente Old Bay.
Creveți la abur până la roz.
Mănâncă îndepărtând cojile în timp ce mergi și scufundând în sos de cocktail.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.