Creveți Macadamia Cu Nucă De Cocos Cu Salsa Tropicală Caldă
Creveții de nucă de cocos Macadamia cu Salsa tropicală caldă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 560 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de pesmet japonez, condimente mccormick gourmet collection cajun, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Saut creveți cu Salsa caldă de fructe tropicale, Fursecuri tropicale (cu ciocolată albă, nuci de Macadamia, coajă de tei + nucă de cocos prăjită), și Pui cu crustă de nucă de cocos Macadamia cu Salsa de ananas.
Instrucțiuni
1
Dacă este înghețat, dezghețați creveții conform instrucțiunilor pachetului. Cojiți creveții, lăsând cozile aprinse; devein, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
2
Se amestecă împreună făina, următoarele 3 ingrediente și 1/4 linguriță. sare într-un vas de dimensiuni medii sau o placă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Bateți albușurile într-un castron mic până când sunt ușor spumoase. Amestecați nuca de cocos, nucile de macadamia și pesmetul într-un alt vas de dimensiuni medii sau o farfurie de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Macadamia
Pesmet
Albușuri De Ou
Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Dredge creveți în amestec de făină; se înmoaie în albușuri de ou. Dragă în amestec de nucă de cocos, apăsând amestecul de nucă de cocos pe creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Nucă De Cocos
Creveți
Făină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Așezați creveții pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Se toarnă ulei la o adâncime de 1 inch într-un 6-qt mare. Cuptor olandez; se încălzește la foc mediu-mare la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
7
Prăjiți creveții, 5 până la 6 Odată, 1 până la 2 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
8
Se scurge pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
9
Presărați creveții fierbinți cu sarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Sare
10
Așezați Salsa tropicală caldă într-un castron de servire; așezați vasul în centrul unui vas de servire. Aranjați creveți în jurul salsa.
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.