Creveți la grătar în stil New Orleans cu glazură de sirop de trestie

Creveți la grătar în stil New Orleans cu glazură de sirop de trestie
Creveții la grătar în stil New Orleans cu glazură de sirop de trestie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 8 și costă $ 4.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 277 calorii. Un amestec de frunze de dafin, oregano, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți La Grătar În Stil New Orleans, Curcan afumat lent cu sirop de trestie-glazură de cafea, și Creveți BBQ în stil New Orleans.

Instrucțiuni

1
Cojiți creveții, rezervând scoici; acoperiți și răciți creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2
Combinați cojile de creveți rezervate și apa într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional. Se strecoară bulionul printr-o sită într-un castron mare; aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Combinați bulionul rezervat, ceapa și următoarele 12 ingrediente (ceapa prin frunze de dafin) într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Combinați amestecul de creveți și sirop într-un vas; acoperiți și marinați la frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
5
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Scoateți creveții din vas, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Puneți marinada rezervată într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Filetați 6 creveți pe fiecare dintre frigarui de 8 (12 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Așezați kebab-urile pe un grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți timp de 6 minute, rotind o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Serviți cu marinată rezervată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
11
Notă: siropul de trestie întunecată (cum ar fi Steen) poate fi înlocuit cu siropul de trestie aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De TrestieSirop De Trestie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista