Creveți la grătar în stil New Orleans cu glazură de sirop de trestie
Creveții la grătar în stil New Orleans cu glazură de sirop de trestie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 8 și costă $ 4.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 277 calorii. Un amestec de frunze de dafin, oregano, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți La Grătar În Stil New Orleans, Curcan afumat lent cu sirop de trestie-glazură de cafea, și Creveți BBQ în stil New Orleans.
Instrucțiuni
Cojiți creveții, rezervând scoici; acoperiți și răciți creveții.
Combinați cojile de creveți rezervate și apa într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional. Se strecoară bulionul printr-o sită într-un castron mare; aruncați cojile.
Combinați bulionul rezervat, ceapa și următoarele 12 ingrediente (ceapa prin frunze de dafin) într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Se răcește la temperatura camerei.
Combinați amestecul de creveți și sirop într-un vas; acoperiți și marinați la frigider 1 oră.
Scoateți creveții din vas, rezervând marinada.
Puneți marinada rezervată într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut; se ia de pe foc.
Filetați 6 creveți pe fiecare dintre frigarui de 8 (12 inci).
Așezați kebab-urile pe un grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți timp de 6 minute, rotind o dată.
Serviți cu marinată rezervată, dacă doriți.
Notă: siropul de trestie întunecată (cum ar fi Steen) poate fi înlocuit cu siropul de trestie aurie.