Creveții la cuptor cu Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 268 calorii, 39G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,28 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți creveți, vin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Creveți La Cuptor Cu Feta, Creveți la cuptor cu roșii și Feta, și Creveți La Cuptor Cu Roșii Și Feta.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați sucul de lămâie și creveții într-un castron mare; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa în tigaie; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Adăugați suc de scoici, vin, oregano, piper și roșii; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Se amestecă amestecul de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Așezați amestecul într-un vas de copt de 11 x 7 inch acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
9
Presărați brânza uniform peste amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
10
Coaceți la 450 timp de 12 minute sau până când creveții sunt gata și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Se presară pătrunjel; serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
12
Orzo cu ierburi proaspete: gătiți 1 cană de paste orzo conform instrucțiunilor pachetului, omițând sare și grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi Proaspete
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Sare, Pentru Marginile Paharului
13
Scurgere; aruncați orzo cu 1/4 cană busuioc proaspăt tocat, 2 linguri pătrunjel proaspăt tocat, 1 lingură ulei de măsline extravirgin, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Mafaldi Fresh Dacă Este Posibil
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.