Creveții glazurați cu smochine și hrean sunt un fără gluten și pescatarian rețetă cu 15 porții. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 62 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, hrean, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cum se face un filet de porc glazurat cu smochine în multe mese, Somon glazurat cu mere și hrean, și Sfeclă Glazurată De Hrean De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cojiți creveții; devein, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
2
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați creveți și usturoi și sotati 2 minute. Creșteți căldura la mare; se amestecă conservele de smochine, hreanul și muștarul și se fierbe 1 până la 2 minute sau doar până când creveții devin roz.
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.