Creveți Florentin cu usturoi caramelizat

Creveți Florentin cu usturoi caramelizat
Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 497 calorii, 38g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, sare kosher, creveți și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Creveți cu unt de lămâie cu usturoi Cajun cu mămăligă de porumb caramelizată, Lasagna florentină simplă caramelizată de dovleac și varză, și Paste Florentine Cu Creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti usturoiul, combinați 1/2 linguriță sare kosher și usturoi într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați amestecul de usturoi pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UsturoiUsturoi
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Pentru a pregăti creveții, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați creveți; saut 3 minute sau până când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
7
Scoateți creveții din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Topiți untul în tigaie la foc mediu. Se amestecă jumătate și jumătate, bulion, brânză, 1/4 linguriță sare, piper roșu și piper negru. Gatiti 1 minut sau pana se topeste branza, amestecand continuu. Se amestecă creveții și spanacul; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ardei RoșuArdei Roșu
SpanacSpanac
UntUnt
BrânzăBrânză
CrevețiCreveți
BulionBulion
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Combinați amestecul de creveți, amestecul de usturoi și pastele într-un castron mare; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CrevețiCreveți
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Serviți imediat.

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista