Creveți Dip
Dacă aveți în jur 10 minute pentru a petrece în bucătărie, Dip creveți ar putea fi un extraordinar fără gluten și pescatarian rețetă pentru a încerca. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 189 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, maioneză, sos fierbinte cristal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 732 de gurmanzi și bucătari. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dip de creveți – aceasta este o baie rapidă și ușor de făcut, Creveți Dip, și Creveți Dip sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Bateți crema de brânză și mayo, adăugați lămâie: într-un castron mediu bateți împreună crema de brânză și maioneza până se omogenizează.
Adăugați sucul de lămâie și coaja de lămâie. Bateți până se omogenizează (poate fi necesar să folosiți un tel.)
Pulse creveți cu amestec de cremă de brânză: dacă aveți un robot de bucătărie, pulsați împreună creveții și amestecul de cremă de brânză, trei impulsuri de 1 secundă. Dacă nu, sau dacă pur și simplu nu doriți să vă ocupați de robotul de bucătărie, tocați creveții—tocați fin până la mediu—și amestecați în crema de brânză.
Adăugați scallions, pătrunjel, sos fierbinte, piper: reveniți în castron și amestecați scallions și pătrunjel.
Adăugați sosul fierbinte și piperul negru după gust.
Adăugați mai mult suc de lămâie după gust.
Se serveste cu crackers sau crudit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.