Creveți De Susan

Creveți De Susan
Creveții de susan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 3,01 USD pe porție. O porție conține 359 calorii, 28G de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați creveți, condimente de lămâie-piper, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Creveți De Susan, Creveți De Susan, și Creveți De Susan.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați sosul de soia, 1 lingură ulei de susan, suc de lămâie, praf de usturoi și piper de lămâie; adăugați creveți. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
PiperPiper
CrevețiCreveți
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Scurgeți și aruncați marinada. Într-o tigaie, călește creveții în uleiul de susan rămas până când creveții devin roz, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
MarinadaMarinada
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Serviți cu orez, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
4
Se presară cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Vinăria Peju Napa Valley Sauvignon Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Vinăria Peju Valea Napa Sauvignon Blanc
Vinăria Peju Valea Napa Sauvignon Blanc
Acest Sauvignon Blanc sare din pahar—ananasul, fructul pasiunii, grapefruitul și lichiul sunt toate foarte proeminente pe nas. Palatul oferă fructe mai luxuriante și aciditate strălucitoare, cu note de tartă cremoasă de lămâie, guava și caise cu un finisaj proaspăt și curat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Revista