Creveți De Lămâie Și Usturoi Cu Năut

Creveți De Lămâie Și Usturoi Cu Năut
Creveții cu lămâie și usturoi cu năut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 291 calorii, 31g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 94 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de creveți, ulei de măsline, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Hawaiian Creveți Truck Speciale (Usturoi Lamaie Unt Creveți), Creveți Cu Usturoi De Lămâie, și Creveți De Lămâie Cu Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Clătiți și scurgeți nautul și aruncați cu o lingură de ulei de măsline și o linguriță de sare. Aranjați năutul într-un strat pe fundul vasului de copt și coaceți aproximativ 20 de minute, până devin aurii.Între timp, aruncați creveții, o lingură de ulei de măsline, suc de o lămâie, usturoi, coajă de lămâie, fulgi de ardei roșu și o linguriță de sare într-un castron mare. Lăsați amestecul de creveți să se marineze timp de 10 până la 15 minute.Odată ce nautul dvs. a terminat de copt, întindeți amestecul de creveți peste nautul prăjit și așezați câteva felii de lămâie deasupra. Întoarceți vasul la cuptor și coaceți timp de 5 până la 8 minute mai mult. Creveții trebuie să fie de culoare Roz. După ce ați terminat de gătit, stoarceți suc suplimentar de lămâie deasupra și garnisiți cu pătrunjel tocat. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista