Creveți cu ardei negru și mazăre cu ochi negri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții cu piper negru și mazărea cu ochi negri. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.71 pe portie. O porție conține 403 calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, creveți, scallions și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, Mazăre cu ochi negri cu șuncă, și Mazăre Cu Ochi Negri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu pana se rumeneste, dar nu crocanta.
Transferați slănina pe o farfurie, apoi rupeți-o în bucăți mici.
Gatiti scallions, morcov, telina, ardei gras, usturoi, frunze de dafin, cimbru, fulgi de ardei rosu, 1/8 lingurita sare si 1/4 lingurita piper in grasime in tigaie la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand legumele devin aurii palide, aproximativ 10 minute.
Adăugați mazăre cu ochi negri și bulion și fierbeți 5 minute.
Transferați într-un castron.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare până când strălucește. Condimentați creveții cu 1/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru. Gatiti crevetii cu usturoi, amestecand ocazional, pana cand sunt doar Opaci (crevetii nu vor fi fierti complet), aproximativ 3 minute.
Adăugați vin și aduceți la fierbere, apoi fierbeți rapid 2 minute.
Adăugați slănină și amestec de mazăre cu ochi negri și fierbeți până când se încălzește (amestecul va fi suculent). Aruncați frunzele de dafin.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.