Creveți crocanți în crustă Kataifi

Creveți crocanți în crustă Kataifi
Creveții crocanți în crusta Kataifi sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 188 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ou, frunze de busuioc, ceai de iasomie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Filet Oriental Mignon pe Kataifi crocant cu Tempura de creveți, Cuiburi De Cheesecake Kataifi, și Kataifi cu dovleac confiat și iaurt.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați sucul de portocale cu ceaiul de iasomie și rozmarinul și fierbeți la foc moderat până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 5 minute. Se strecoară sucul infuzat și se întoarce în cratiță. Aduceți la foc mic și amestecați amestecul de amidon de porumb, apoi gătiți până se îngroașă, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă oțetul balsamic și se condimentează sosul de portocale-rozmarin cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Gât De PuiGât De Pui
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(tub Mare)(tub Mare)
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Într-un vas mare, superficial, separați aluatul kataifi în fire individuale folosind degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
3
Adăugați busuiocul și arpagicul și aruncați pentru a distribui în toată patiseria.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Într-un castron puțin adânc, bateți oul cu apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Întindeți făina într-un alt bol puțin adânc. Condimentează creveții cu sare și piper. Ținând creveții de coadă, dragați-i în făină și scuturați excesul, apoi înmuiați-i în oul bătut și rulați în kataifi; apăsați pentru a-l ajuta să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Puneți un raft peste o foaie de copt. Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți 1/2 inch de ulei vegetal la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Prăjiți 4 sau 5 creveți odată până când kataifi este maro auriu și crocant, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
8
Scurgeți creveții de pe raft. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
(tub Mare)(tub Mare)
9
Serviți creveții cu sosul de portocale-rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista