Creveți Crocanți De Nucă De Cocos

Creveți Crocanți De Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții crocanți de nucă de cocos. Această rețetă face 6 porții cu 877 calorii, 37g de proteine, și 62g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Această rețetă de la Food Republic are 21 de fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Aperitiv Crocant De Creveți De Nucă De Cocos – Whoot! Whoot! Happy Hour Vineri, Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței cu nucă de cocos-Curry cu creveți), și Creveți Prăjiți Crocanți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele sosului într-un castron, acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Amestecați berea, făina, untul, oul, zahărul, sarea și piperul într-un bol puneți 1 cană de făină universală într-un alt bol și amestecați nuca de cocos într-un al treilea bol. Pe rând, ținându-se de coadă, dragați creveții în făină și îndepărtați excesul. Scufundați - vă înbatter și apoi rulați în nucă de cocos apăsând ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați pe o foaie de copt și repetațipână când toți creveții sunt acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Încălziți 2 căni de ulei de canola într-o tigaie de 12 inci, de preferință fontă, la foc mediu-mare. Testați uleiulfolosind capătul unei linguri de lemn când bulează este gata. Unul câte unul, puneți cu grijă crevețiiuleiul și se prăjește în loturi până când maro auriu se întoarce o dată, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Creveții vor fi strânșicurbat când este complet gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scurgeți pe straturi de prosop de hârtie și serviți imediat cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista