Creveți Asiatici Cu Lapte De Cocos

Creveți Asiatici Cu Lapte De Cocos
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Creveții asiatici cu lapte de cocos ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 452 calorii, 40g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, sare, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Creveți În Bulion De Lapte De Cocos, Curry Cu Creveți Și Lapte De Cocos, și Creveți În Stil Brazilian Cu Lapte De Cocos.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de canola. Când începe să strălucească, adăugați șalota tocată și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 1 minut. Se amestecă jalapeo și coaja de tei, apoi se toarnă laptele de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Ulei De CanolaUlei De Canola
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați zahărul, condimentați generos cu sare și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SareSare
3
Adăugați creveții și gătiți, amestecând frecvent, până la opac, aproximativ 5 minute. Se amestecă coriandrul tocat. Puneți creveții și sosul peste orez aburit, presărați cu arahide și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
ArahideArahide
CrevețiCreveți
SosSos

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista