Creveți, anghinare și proaspete ricotta Flatbread ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 3066 calorii, 111g de proteine, și 112g de grăsime. Pentru $ 7.23 pe portie, această rețetă acoperă 67% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ulei de măsline, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Roșii Proaspete, Ricotta Și Paste De Anghinare, Creveți picante + paste de anghinare cu sos de roșii proaspete, și fig & ricotta flatbread pizza.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți o tigaie pentru grătar din fontă sau un grătar în aer liber la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu, adăugați creveții și usturoiul și sotati până când creveții sunt roz și fierți, aproximativ 2 minute. Aruncați creveții cu pătrunjelul tocat. Puneți deoparte să se răcească și apoi tocați creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cup. Ceapă Tocată
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și întindeți și apăsați cu mâinile pentru a forma o formă subțire, dreptunghiulară. Dacă aveți nevoie, ridicați aluatul și lăsați greutatea naturală a aluatului să se întindă. Nu trebuie să fie perfect, de fapt este mai bine atunci când nu este. După ce aveți aluatul în forma care vă place, periați o parte a aluatului cu ulei de măsline și așezați acea parte în jos pe grătarul preîncălzit. Gatiti aluatul pana cand este carbonizat si are o textura crocanta, aproximativ 5 minute, periati cealalta parte cu putin ulei si apoi intoarceti aluatul si bateti a doua parte. Odată ce pâinea este carbonizată și gătită, scoateți-o de pe grătar și asamblați pâinea plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Plată
Fripturi De Carne Din New York
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Întindeți ricotta pe pâinea plată și presărați oregano pe întreaga suprafață. Se acoperă cu anghinare, ardei roșii și creveți și se presară întregul lucru cu suc de lămâie. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Pâine Plată
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ardei Arbol
5
Serviți și bucurați-vă!
6
Într-o ceașcă de măsurare lichidă, combinați apa caldă, drojdia și zahărul. Lăsați drojdia să se dizolve și să înflorească, aproximativ 5 minute. Odată înflorit, adăugați uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
7
Între timp, în vasul unui mixer de suport echipat cu atașamentul cu palete, combinați făina și sarea. Curgeți în amestecul de apă / drojdie și pe măsură ce aluatul începe să se unească, treceți la un atașament cu cârlig de aluat. Lăsați aluatul să frământe, adăugând puțin mai multă făină, dacă este necesar, astfel încât aluatul să se elibereze din părțile laterale ale bolului, 1 până la 3 minute. Ar trebui să puteți atinge aluatul și să nu aveți aluatul lipit de degete. După ce aluatul s-a frământat și s-a îndepărtat de părțile laterale ale bolului, scoateți aluatul din bol pe o suprafață de lucru înmuiată și, cu mâinile făinoase, continuați să-l frământați cu mâna timp de 1 până la 2 minute. Apoi formați aluatul într-o bilă rotundă și așezați-l într-un bol mare pulverizat cu spray antiaderent. Acoperiți vasul cu folie de plastic sau un prosop curat și lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă a bucătăriei dvs. până când își dublează dimensiunea, 1 1/2 până la 2 ore. După ce aluatul a crescut, este gata să fie gătit oricum doriți!
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Un Praf Mare De Sare Fină
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Cireșe Confiate Suplimentare
8
Notele bucătarului: acest aluat este aluat umed, păstrați făina de bancă gata și asigurați-vă că faceți făină pe mâini atunci când lucrați cu aluatul. Ai încredere în intestinul tău ca bucătar, dacă aluatul se udă, adaugă mai multă făină, dacă este prea rigid, adaugă puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
9
Zahărul este folosit pentru a hrăni drojdia care va ajuta aluatul să crească. Făina de pâine vă va oferi o textură mai masticabilă, deoarece făina are mai mult gluten. Nu trebuie să folosiți un termometru pentru a obține temperatura apei, ar trebui să se simtă cald la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.