Creveți Alfredo Paste

Creveți Alfredo Paste
Creveți Alfredo Paste necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 547 calorii, 32g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Un amestec de paste de păr înger, ardei gras, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Toateretete are 130 de fani. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Încercați Paste Alfredo cremoase și creveți, Bacon Creveți Alfredo Paste, și Creveți Cajun cu paste Alfredo de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la temperatură scăzută, încălziți sosul Alfredo. Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 minute sau până când sunt al dente; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
3
Fierbeți creveții într-o oală mare cu apă până devin portocalii. Apoi puneți în castron cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PortocaliuPortocaliu
CrevețiCreveți
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Lăsați creveții să se marineze timp de 15 până la 30 de minute; elimina. Într-o tigaie mare la foc mediu, sotează ardeiul verde și ceapa într-o cantitate mică de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CrevețiCreveți
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se amestecă împreună pastele fierte, creveții, amestecul de ardei-ceapă și sosul Alfredo. Se condimentează cu praf de usturoi și chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Paste FiertePaste Fierte
PiperPiper
CrevețiCreveți
ChimenChimen
CeapăCeapă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista