Creveți Alfredo Paste necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 547 calorii, 32g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Un amestec de paste de păr înger, ardei gras, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Toateretete are 130 de fani. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Încercați Paste Alfredo cremoase și creveți, Bacon Creveți Alfredo Paste, și Creveți Cajun cu paste Alfredo de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță la temperatură scăzută, încălziți sosul Alfredo. Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Alfredo
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 minute sau până când sunt al dente; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
3
Fierbeți creveții într-o oală mare cu apă până devin portocalii. Apoi puneți în castron cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Portocaliu
Creveți
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Grăsime De Porc înapoi
4
Lăsați creveții să se marineze timp de 15 până la 30 de minute; elimina. Într-o tigaie mare la foc mediu, sotează ardeiul verde și ceapa într-o cantitate mică de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Creveți
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se amestecă împreună pastele fierte, creveții, amestecul de ardei-ceapă și sosul Alfredo. Se condimentează cu praf de usturoi și chimen.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.