Crescent rolls
Rulourile Crescent ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 73 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. 224 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de drojdie instantanee, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pillsbury rulouri de cină cu semilună frigorifică sau Pillsbury creații cu semilună frigorifică pentru Pillsbury foaie de aluat sub formă de fulgi frigorifici pentru Pillsbury, Crescent Rolls, și Crescent Rolls pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare al unui mixer de stand, amestecați făina cu drojdia instant, zahărul și sarea.
Adăugați în apă, ouă și lapte. Frământați aluatul cu atașamentul cârligului de aluat la viteză medie spre mare și adăugați încet untul. Frământați până când aluatul se îndepărtează de vas și nu mai este prea lipicios, aproximativ 10 până la 15 minute. (Va fi în continuare lipicios, dar nu ar trebui să se lipească de mâini.) Ulei fundul unui castron mare.
Așezați aluatul într-un castron și acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească aproximativ 1 oră într-un loc cald, până la dublarea dimensiunii. Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în 2 părți egale. Pe o suprafață făinoasă, rotiți fiecare parte într-un cerc de 12 inci, folosind un sucitor. Folosind un tăietor de roți de pizza tăiați Runda în 16 triunghiuri pentru mini semilune sau 8 triunghiuri pentru semilune mari. Feliați aluatul ca felierea unei pizza. Pentru a rula fiecare triunghi în semilune, începeți de la vârful subțire al triunghiului și rulați până când tot triunghiul este rulat. Odată rulată, curbați marginile și așezați-le pe o tavă tapetată cu hârtie pergament cu vârful ascuns în jos și sub Sul. Repetați rularea cu restul triunghiurilor.
Lasă-le să crească aproximativ 20 de minute.Preîncălziți cuptorul la 204° (200C).
Coaceți timp de 9-10 minute pentru mini rulouri (14 minute pentru rulouri mari) până se umflă și se rumenesc.