Crepes cu ciuperci sălbatice și ierburi
Crepes cu ciuperci sălbatice și ierburi ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $ 2.29 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 190 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, șobolani, margarină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare sunt Orez sălbatic umplut cu ciuperci sălbatice, Măsline calde cu ierburi sălbatice, și Spaghete cu usturoi sălbatic și ierburi.
Instrucțiuni
Puneți făina într-un castron mediu.
Combinați laptele, 1 lingură de margarină și oul; se adaugă în făină, amestecând cu un bici până aproape neted. Capac; se răcește 1 oră.
Înveliți o tigaie de crep de 8 inci sau o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Scoateți tigaia de pe foc.
Se toarnă un aluat de 1/4 cană în tigaie; înclinați rapid tigaia în toate direcțiile, astfel încât aluatul acoperă tigaia cu o peliculă subțire. Gatiti aproximativ 1 minut.
Ridicați cu atenție marginea creponului cu o spatulă pentru a testa coacerea (creponul este gata să se întoarcă atunci când poate fi scuturat liber din tigaie și partea inferioară este ușor rumenită). Întoarceți creponul; gătiți 30 de secunde pe cealaltă parte.
Puneți crep pe un prosop; se lasă să se răcească. Repetați procedura până când se utilizează tot aluatul. Stivă crepes între straturi unice de hârtie de ceară sau prosoape de hârtie pentru a preveni lipirea.
Preîncălziți cuptorul la 35
Pregătiți sosul Bechamel; păstrați cald.
Topiți 2 lingurițe de margarină la foc mediu-mare într-o tigaie mare antiaderentă.
Adăugați ciuperci, șobolani, sherry și usturoi; sotati 5 minute.
Adăugați pătrunjel și arpagic în sosul Bechamel; amestecați bine.
Adăugați 1 cană amestec de bechamel în amestecul de ciuperci; se amestecă bine.
Lingura 1/4 cana amestec de ciuperci pe centrul de fiecare crep. Aduceți 2 părți opuse în centru; pliați peste umplere. Începând de la 1 parte scurtă, înfășurați crepul strâns, moda cu jeleu.
Locul umplutcrepes, cusătură părți în jos, într-un vas de copt 13 x 9-inch acoperite cu spray de gătit.
Se toarnă amestecul de bechamel rămas peste clătite.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute.