Crepele de ciuperci cu sos poblano Chile ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,33 USD pe porție. Această masă de dimineață are 502 calorii, 17g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână făină universală, ardei iute poblano, brânză muenster și alte câteva ingrediente, o puteți face. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Încercați Crepe de ciuperci cu sos Poblano Chile, Cina În Seara Asta: Crema De Chile Poblano (Supă Prăjită De Chile Poblano), și Ochi de coastă la grătar cu sos de roșii și Poblano Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați laptele, ouăle, 2 linguri de unt topit și sare în blender 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați făină, 1/2 cană la un moment dat, amestecând aluatul până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Lăsați să se odihnească 1 până la 2 ore. Reblend aluat 5 secunde înainte de utilizare.
4
Încălziți tigaia antiaderentă cu fundul cu diametrul de 7 până la 8 inci la foc mediu - mare; periați cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se toarnă 3 linguri de aluat în tigaie;rotiți tigaia pentru a acoperi uniform fundul. Gatiti pana cand partea de jos a crepului este aurie, aproximativ 30 de secunde. Slăbiți ușor marginile cu spatula și întoarceți creponul. Gatiti pana cand fundul se rumeneste in pete, aproximativ 30 de secunde. Întoarceți crepul pe un prosop de hârtie. Repetați, făcând aproximativ 16 clătite și stivuind între prosoape de hârtie. (Se poate face cu 2 zile înainte. Înfășurați și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa și saut până la translucid, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați ciuperci, epazot și usturoi. Saut până când ciupercile se rumenesc și lichidul de ciuperci s-a evaporat, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
Epazot
Usturoi
1
Char chiles direct peste flacăra de gaz sau în broiler până când se înnegrește pe toate părțile. Închideți în punga de hârtie 10 minute. Cojiți, semințe și feliați subțire ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se adauga ceapa; saut până la moale, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Adăugați usturoi; se amestecă 30 de secunde. Se amestecă făina (amestecul poate fi ferm). Saut pentru 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Se amestecă laptele cald și se aduce la fierbere, amestecând constant. Reduceți focul la mediu-mic; fierbeți până când sosul se îngroașă, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Se toarnă sosul în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați smântână și jumătate de ardei iute prăjiți (rezervați ardeii iute rămași pentru garnitură). Se amestecă sosul până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ardei Iute
Cremă
Sos
8
Bateți la foc mediu până se încălzește înainte de a continua.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Ungeți foaia mică de copt cu ulei. Aranjați 1 crep, pete maronii în sus, pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
10
Așezați 2 linguri ambalate în centru. Îndoiți crepul în jumătate. Ori în jumătate din nou, formând triunghi.
11
Așezați crepul umplut pe foaia pregătită. Repetați cu încă 11 clătite și toate umpluturile. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se acoperă cu folie și se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
12
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Se toarnă 1/4 cană de sos în centrul fiecăreia dintre cele 6 farfurii rezistente la cuptor. Completați fiecare cu 2 clătite umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
Sos
14
Se toarnă peste 1/4 cană sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
15
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
16
Coaceți până se topește brânza, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
17
Între timp, încălziți 3 linguri de ulei în tigaie medie grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
18
Adăugați Chiles poblano rezervate și porumb; saut până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Poblano
Porumb
19
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
20
Garnisiți crepele cu ardei iute și porumb, apoi crenguțe de coriandru și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Ardei Iute
Crepe
Porumb
21
* Brânză ușoară galben deschis, semi-moale, care este diferită de brânza spaniolă îmbătrânită cu același nume. Înlocuiți Cheddar ușor, Monterey Jack sau Muenster.