Crepe De Bază

Crepe De Bază
Crepurile de bază ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 10 cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 10. O porție conține 41 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ou, albușuri, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Crepe De Bază, De Bază Cr Amperpes, și Crepe De Bază pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Combinați făina și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați laptele, albușurile și oul într-un castron; se amestecă bine cu un tel. Se adaugă treptat în amestecul de făină, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Puneți o tigaie creponată de 8 inci sau o tigaie antiaderentă la foc mediu până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă un aluat de 1/4 cană în tigaie; înclinați rapid tigaia în toate direcțiile, astfel încât aluatul acoperă tigaia cu o peliculă subțire. Gatiti aproximativ 1 pana la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Ridicați cu grijă marginea crepei cu o spatulă pentru a testa coacerea. Crepul este gata să se întoarcă atunci când poate fi scuturat din tigaie și partea inferioară este ușor rumenită. Întoarceți crepa și gătiți timp de 15 secunde pe cealaltă parte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
7
Puneți crep pe un prosop; rece. Repetați procedura până când se folosește tot aluatul, amestecând aluatul între clătite. Stivați crepele între straturi unice de hârtie de ceară sau prosoape de hârtie pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista