Crepe De Bază
Crepurile de bază ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 10 cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 10. O porție conține 41 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ou, albușuri, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Crepe De Bază, De Bază Cr Amperpes, și Crepe De Bază pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și sarea într-un castron.
Combinați laptele, albușurile și oul într-un castron; se amestecă bine cu un tel. Se adaugă treptat în amestecul de făină, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Puneți o tigaie creponată de 8 inci sau o tigaie antiaderentă la foc mediu până când este fierbinte.
Se toarnă un aluat de 1/4 cană în tigaie; înclinați rapid tigaia în toate direcțiile, astfel încât aluatul acoperă tigaia cu o peliculă subțire. Gatiti aproximativ 1 pana la 2 minute.
Ridicați cu grijă marginea crepei cu o spatulă pentru a testa coacerea. Crepul este gata să se întoarcă atunci când poate fi scuturat din tigaie și partea inferioară este ușor rumenită. Întoarceți crepa și gătiți timp de 15 secunde pe cealaltă parte.
Puneți crep pe un prosop; rece. Repetați procedura până când se folosește tot aluatul, amestecând aluatul între clătite. Stivați crepele între straturi unice de hârtie de ceară sau prosoape de hârtie pentru a preveni lipirea.