Crepurile cremoase de rubarbă sunt un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 5 porții cu 652 calorii, 11g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, unt, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crepe De Rubarbă-Portocaliu, Clătite Cu Rubarbă De Căpșuni, și Clătite Cu Rubarbă Dulce-Tartă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, untul topit, zahărul și sarea. Bateți în făină până se omogenizează; lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Topiți 1/2 linguriță de unt într-un 8-in. tigaie antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se toarnă 1/4 cană de aluat în centrul tigaiei; ridicați și rotiți tigaia pentru a acoperi fundul. Gatiti pana se rumeneste usor; întoarceți și rumeniți cealaltă parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți-l pe un suport de sârmă; acoperiți cu un prosop de hârtie. Repetați cu aluatul rămas, adăugând unt în tigaie, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, Decojiți
5
Între timp, pentru sos, combinați zahărul, amidonul de porumb și scorțișoara într-o cratiță. Se amestecă rubarba. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa usor si rubarba este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
7
Pentru umplere, într-un castron, bateți crema de brânză și 1/4 cană de sos de rubarbă până când este netedă și cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Așezați o lingură rotunjită pe fiecare crep; pliați din nou în jumătate și în jumătate, formând un triunghi. Praf cu zahăr de cofetari.