Creol De Somn Ars

Creol De Somn Ars
Seared somn Creole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 6.71 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 74G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 548 calorii. Această rețetă servește 8. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. Un amestec de unt, somn, piper crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Creol De Somn, Sandvișuri Cu Somn Creol, și Sandvișuri De Somn Cu Maioneză Creolă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se usucă somnul și se întinde un strat de muștar pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomnSomn
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
2
Așezați ardeiul crăpat pe o farfurie și apăsați somnul acoperit în piper, astfel încât să fie bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
SomnSomn
3
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Prăjiți somnul timp de 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
SomnSomn
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Catfish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Revista