Cremă În Stil Italian "Budincă
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 83 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 15 și costă 42 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, env. gelatină knox, gem de căpșuni și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Pâine Italiană, CR in stil italienesc, in stil Italian, in stil italian, in stil italian, in stil italian, in stil italian, și Quinoa În Stil Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se presară gelatină peste 1/2 cană din jumătate și jumătate în cratiță medie.
Lăsați să stea 5 min. Se amestecă restul de 1 cană jumătate și jumătate, îndulcitorul granular și vanilia. Gatiti la foc mic pana cand gelatina este complet dizolvata, amestecand frecvent. (Nu fierbeți.)
Se toarnă amestecul de gelatină în blender sau robot de bucătărie.
Adăugați brânză ricotta; capac. Se amestecă până se curăță.
Se toarnă uniform în opt 6 oz. cupe custard sau feluri de mâncare sufle. La frigider 2 ore sau până la setare.
Gem de microunde în castron mic cu microunde pe mare 15 sec. chiar înainte de servire. Lingură 1/2 linguriță. din gem peste fiecare desert. Păstrați deserturile rămase în frigider.