Venetian Fried Cream: Crema Fritta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 394 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, zahăr granulat, extract de vanilan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Helado de ma Inktifz y Crema (înghețată cu cremă de porumb), Prăjituri De Fasole Neagră Cu Ou Prăjit Și Cremă De Avocado, și Tostada de pește prăjit cu Crema, Salsa Verde și Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind puțin ulei de măsline, ungeți ușor și uniform o foaie mică de copt sau o bucată mare de hârtie cerată întinsă pe o suprafață de lucru. Păstrați suprafața unsă în apropiere în timp ce lucrați la plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2
Într-o cratiță mică la foc mic, încălziți laptele cald, dar nu barbotați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Într-o a doua cratiță mică la foc mic, combinați gălbenușurile de ou, zahărul și vanilia. Folosind o lingură de lemn, amestecați constant până se combină bine, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați făina, laptele și coaja de lămâie și continuați să amestecați încet. Asigurați-vă că folosiți lingura de lemn pentru a curăța fundul tigaiei la fiecare câteva mișcări, pentru a evita să lăsați oul să gătească și să se congeleze pe fundul tigaiei. Întoarceți focul într-un mediu blând și continuați să amestecați încet până când amestecul se îngroașă și formează o cremă de patiserie omogenă foarte densă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Nonpareils Argintii
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
5
Când crema s-a îngroșat ușor, turnați crema pe suprafața de lucru pregătită. Folosind o spatulă, întindeți crema astfel încât să formeze 1 strat gros de 1 inch. Se răcește cel puțin 2 ore sau peste noapte până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Când crema s-a răcit, folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia stratul de cremă în forme de 2 inci (cercuri sau pătrate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Umpleți o oală adâncă nu mai mult de jumătate cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când atinge o temperatură de 350 grade F. Uleiul trebuie să rămână la sau în jurul acestei temperaturi pe tot parcursul procesului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
În timp ce uleiul se încălzește, Așezați făina, albușurile de ou și firimiturile de pâine în boluri separate de mică adâncime. Îndepărtați cu grijă cercurile de cremă 1 câte 1 prin făină, apoi albușurile de ou și apoi firimiturile de pâine. Lucrând în loturi de 6, prăjiți prăjiturile până se rumenesc. Folosiți o lingură cu fante sau un păianjen pentru a arunca ușor clătitele în ulei, având grijă să nu stropiți. Folosind aceeași lingură sau păianjen, îndepărtați prăjiturile finite pe o farfurie de servire. Repetați procesul până când toate fritta crema sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat