Venetian Fried Cream: Crema Fritta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 394 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, zahăr granulat, extract de vanilan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Helado de ma Inktifz y Crema (înghețată cu cremă de porumb), Prăjituri De Fasole Neagră Cu Ou Prăjit Și Cremă De Avocado, și Tostada de pește prăjit cu Crema, Salsa Verde și Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind puțin ulei de măsline, ungeți ușor și uniform o foaie mică de copt sau o bucată mare de hârtie cerată întinsă pe o suprafață de lucru. Păstrați suprafața unsă în apropiere în timp ce lucrați la plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2
Într-o cratiță mică la foc mic, încălziți laptele cald, dar nu barbotați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Într-o a doua cratiță mică la foc mic, combinați gălbenușurile de ou, zahărul și vanilia. Folosind o lingură de lemn, amestecați constant până se combină bine, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați făina, laptele și coaja de lămâie și continuați să amestecați încet. Asigurați-vă că folosiți lingura de lemn pentru a curăța fundul tigaiei la fiecare câteva mișcări, pentru a evita să lăsați oul să gătească și să se congeleze pe fundul tigaiei. Întoarceți focul într-un mediu blând și continuați să amestecați încet până când amestecul se îngroașă și formează o cremă de patiserie omogenă foarte densă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Nonpareils Argintii
Bomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Când crema s-a îngroșat ușor, turnați crema pe suprafața de lucru pregătită. Folosind o spatulă, întindeți crema astfel încât să formeze 1 strat gros de 1 inch. Se răcește cel puțin 2 ore sau peste noapte până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Când crema s-a răcit, folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia stratul de cremă în forme de 2 inci (cercuri sau pătrate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Umpleți o oală adâncă nu mai mult de jumătate cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când atinge o temperatură de 350 grade F. Uleiul trebuie să rămână la sau în jurul acestei temperaturi pe tot parcursul procesului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
9
În timp ce uleiul se încălzește, Așezați făina, albușurile de ou și firimiturile de pâine în boluri separate de mică adâncime. Îndepărtați cu grijă cercurile de cremă 1 câte 1 prin făină, apoi albușurile de ou și apoi firimiturile de pâine. Lucrând în loturi de 6, prăjiți prăjiturile până se rumenesc. Folosiți o lingură cu fante sau un păianjen pentru a arunca ușor clătitele în ulei, având grijă să nu stropiți. Folosind aceeași lingură sau păianjen, îndepărtați prăjiturile finite pe o farfurie de servire. Repetați procesul până când toate fritta crema sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)