Cremă Venețiană Prăjită: Crema Fritta

Cremă Venețiană Prăjită: Crema Fritta
Venetian Fried Cream: Crema Fritta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 394 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, zahăr granulat, extract de vanilan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Helado de ma Inktifz y Crema (înghețată cu cremă de porumb), Prăjituri De Fasole Neagră Cu Ou Prăjit Și Cremă De Avocado, și Tostada de pește prăjit cu Crema, Salsa Verde și Slaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind puțin ulei de măsline, ungeți ușor și uniform o foaie mică de copt sau o bucată mare de hârtie cerată întinsă pe o suprafață de lucru. Păstrați suprafața unsă în apropiere în timp ce lucrați la plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2
Într-o cratiță mică la foc mic, încălziți laptele cald, dar nu barbotați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Într-o a doua cratiță mică la foc mic, combinați gălbenușurile de ou, zahărul și vanilia. Folosind o lingură de lemn, amestecați constant până se combină bine, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați făina, laptele și coaja de lămâie și continuați să amestecați încet. Asigurați-vă că folosiți lingura de lemn pentru a curăța fundul tigaiei la fiecare câteva mișcări, pentru a evita să lăsați oul să gătească și să se congeleze pe fundul tigaiei. Întoarceți focul într-un mediu blând și continuați să amestecați încet până când amestecul se îngroașă și formează o cremă de patiserie omogenă foarte densă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Când crema s-a îngroșat ușor, turnați crema pe suprafața de lucru pregătită. Folosind o spatulă, întindeți crema astfel încât să formeze 1 strat gros de 1 inch. Se răcește cel puțin 2 ore sau peste noapte până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Când crema s-a răcit, folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia stratul de cremă în forme de 2 inci (cercuri sau pătrate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Umpleți o oală adâncă nu mai mult de jumătate cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când atinge o temperatură de 350 grade F. Uleiul trebuie să rămână la sau în jurul acestei temperaturi pe tot parcursul procesului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
9
În timp ce uleiul se încălzește, Așezați făina, albușurile de ou și firimiturile de pâine în boluri separate de mică adâncime. Îndepărtați cu grijă cercurile de cremă 1 câte 1 prin făină, apoi albușurile de ou și apoi firimiturile de pâine. Lucrând în loturi de 6, prăjiți prăjiturile până se rumenesc. Folosiți o lingură cu fante sau un păianjen pentru a arunca ușor clătitele în ulei, având grijă să nu stropiți. Folosind aceeași lingură sau păianjen, îndepărtați prăjiturile finite pe o farfurie de servire. Repetați procesul până când toate fritta crema sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Se presară cu zahăr pudră și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista