Cremă Scallion Dip

Cremă Scallion Dip
Cremă Scallion Dip este o fără gluten, primar și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 183 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 74 de cenți pe porție. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 18 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ceapă verde, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cremă De Avocado Cu Scallions, Cremă Scallion Dip, și Supă Cremă De Scallion-Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare de amestecare, amestecați ingredientele împreună. Se acoperă cu scallions și se servește cu chipsuri de Tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista