Cremă Portocalie Pops
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 78 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Un amestec de frișcă, colorant alimentar, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 43 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pop-Uri De Înghețată Portocalie, Cremă Portocalie Pops, și Mandarin Orange Cream Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 3 1/4 căni de înghețată, concentrat de suc de portocale și următoarele 3 ingrediente (prin colorant alimentar galben) într-un castron mare, amestecând până când culorile se amestecă. Bateți frișca cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi; pliați în vanilie. Îndoiți amestecul de frișcă în 1 1/4 căni de înghețată de vanilie.
Împărțiți jumătate din înghețată cu aromă de portocale între 20 (2 uncii) forme de gheață. Sus cu capac. Congelați 30 de minute sau până când este setat. Descoperiți și acoperiți fiecare porție cu amestec de înghețată de vanilie; deasupra cu capac. Introduceți un băț de ambarcațiuni în centrul fiecărei matrițe; congelați 45 de minute sau până când este setat. Descoperiți și completați fiecare porție cu înghețată cu aromă de portocale rămasă. Congelați cel puțin 4 ore sau până când este complet înghețat.