Cremă De Varză Verde
Creamed Collard Greens ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 537 calorii, 13g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de șalotă, căței de usturoi, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cremă De Varză Verde, Cremă De Varză Verde, și Kimchi Cremă De Varză Verde.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere un vas foarte mare de apă. Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață.
Adăugați jumătate din verdeață în apa clocotită, puțin câte puțin, și împingeți-le în jos în apă.
Lăsați apa să fiarbă, apoi gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Folosind clești, transferați verdele în apa cu gheață. Repetați cu verdele rămas.
Scurgeți verdele foarte bine și strângeți-le uscate într-un prosop de bucătărie, apoi mărunțiți fin.
Într-o tigaie foarte mare, topiți untul.
Adăugați șalotele și usturoiul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 6 minute. Se amestecă smântâna și se fierbe, amestecând ocazional, până se reduce la jumătate, aproximativ 25 de minute.
Adăugați verdeața în cremă și aruncați până se încălzește, aproximativ 3 minute. Condimentează generos cu nucșoară, sare și piper și servește.