Cremă de rădăcină de țelină, fenicul și măr

Cremă de rădăcină de țelină, fenicul și măr
Rădăcina cremoasă de țelină, fenicul și mărul necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 4 și costă 1,79 USD pe porție. O porție conține 265 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de maioneză, afine, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rădăcină De Țelină Și Salată De Mere, Salată de mere cu rădăcină de țelină, și Rădăcină De Țelină Și Salată De Mere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați rădăcina de țelină, feniculul, mărul și sucul de lămâie într-un castron mare și condimentați cu sare și piper. Aruncați totul împreună și lăsați-l deoparte timp de cel puțin 30 de minute și până la 2 ore. Acest lucru nu numai că înmoaie și marinează legumele, astfel încât acestea să devină flexibile, dar le împiedică și să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
TelinaTelina
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Combinați maioneza, smântâna, oțetul, mierea și muștarul într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Se toarnă pansamentul peste legumă și se aruncă bine. Îndoiți afinele uscate. Gustați și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista