Cremă De Porumb

Cremă De Porumb
Crema de porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 161 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 168 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați porumb, brânză Cheddar ascuțită, brânză cremă philadelphia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Cremă De Porumb Brioșe De Porumb, Cremă De Porumb, și Cremă de porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti crema de branza si laptele intr-o cratita medie la foc mediu pana cand crema de branza este complet topita si amestecul este bine amestecat, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se amestecă în stil cremă și porumb întreg; gatiti 4 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb întreg De KernelPorumb întreg De Kernel
2 Căni De Budincă De Lămâie (de Mărimea Unei Gustări) (95 G Fiecare)2 Căni De Budincă De Lămâie (de Mărimea Unei Gustări) (95 G Fiecare)
3
Lingura în vasul de servire; se presară cu cheddar și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista